Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei και Honor πιέζουν για άμεση εναλλακτική πρόταση στα Google Services

*
Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το εμπάργκο της κυβέρνησης Τραμπ σε Huawei και Honor ζητούν άμεση λύση και οι δύο εταιρείες πιέζουν για άμεση ολοκλήρωση των HMS. Όπως μαρτυρά νέο ρεπορτάζ των Economic Times, οι δύο εταιρείες πιέζουν Ινδούς developers να ολοκληρώσουν άμεσα εναλλακτικές προτάσεις για τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Google (όπως τα Google Maps, Google Drive, Gmail, Google Play, YouTube, Google Play Store) που δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται (με τα σημερινά δεδομένα) στα νέα smartphones και devices. O CEO της Huawei και Honor στην Ινδία δήλωσε στο ET πως οι δύο εταιρείες έχουν το δικό τους HMS και πως προσπαθούν να ολοκληρώσουν ένα σταθερό οικοσύστημα εφαρμογών με όλες τις σημαντικές λειτουργίες. Ο Peng σημείωσε, τέλος, πως το επόμενο Honor smartphone θα έρθει με Google Services, προφανώς βασιζόμενο σε hardware που έχει ήδη πιστοποιηθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*